9000 Варна, ул. Хан Омуртаг 2
office@transstroy-varna.bg +359 52 680 111

Новини

Активни строителни дейности по подновяване на железния път и контактна мрежа в междугарието Гурково - Твърдица
19 Май 2023 г.

Екипът на "ТРАНССТРОЙ ВАРНА" АД активно работи по изпълнение на проект "Подновяване на железния път и контактна мрежа в междугарието Гурково - Твърдица с обща дължина 7845м по 3-та жп линия" Възложител: Национална Компания "Железопътна инфраструктура"

Повече
Подновяване на железния път и контактна мрежа в междугарието Гурково - Твърдица
02 Декември 2022 г.

Започва изпълнението на договор: "Подновяване на железния път и контактна мрежа в междугарието Гурково - Твърдица с обща дължина 7845м по 3-та жп линия:"

Повече
Пристанище за обществен транспорт с регионално значение „Езерово“, с. Езерово, община Белослав, област Варна
18 Ноември 2019 г.

Пристанище „Езерово“ се разполага върху част от площадката на материално техническата база на „ТРАНССТРОЙ ВАРНА“ АД граници:
* от север – на 50 m от жп линия София-Варна от km. 529+600 до km. 530+600;
* от изток – устие на нов топъл канал на ТЕЦ „Варна“;
* от запад – устие на съществуващ топъл канал на ТЕЦ „Варна“;
* от юг – акватория на Варненското езеро

Повече
ОБЯВА ЗА СРЕЩА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ от „Трансстрой Варна“ АД, гр. Варна, ул. „Хан Омуртаг“ №2
06 Август 2018 г.

ОБЯВА ЗА СРЕЩА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
от „Трансстрой Варна“ АД, гр. Варна, ул. „Хан Омуртаг“ №2
На основание чл. 97, ал. 4 във връзка с чл. 81, ал. 1, т. 2 от Закона за опазване на околната среда УВЕДОМЯВА всички заинтересовани физически и юридически лица, че са организирани срещи за обществено обсъждане на доклад за оценка на въздействието върху околната среда(ОВОС) с всички приложения към него на инвестиционно предложение за изграждане на „Пристанище за обществен транспорт с регионално значение „Езерово“, с. Езерово, община Белослав, област Варна“.

Повече
Всички строителни дейности по проект „Модернизация на железопътен участък Пазарджик - Стамболийски, част от Трансевропейската железопътна мрежа" са завършени
30 Юни 2017 г.

Модернизацията на железопътната отсечка Пазарджик - Стамболийски е извършена по ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА "ТРАНСПОРТ" 2007-2013 през периода 2013г. - 2017г. с безвъзмездната финансова помощ от Кохезионния фонд на ЕС, национално съфинансиране и съфинансиране от ДП"НКЖИ".

Повече
О Б Я В А ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
01 Октомври 2016 г.

О Б Я В А
ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
ОТНОСНО: Обхват и съдържание на доклад за ОВОС на Инвестиционно предложение за изграждане на „Пристанище за обществен транспорт с регионално значение „Езерово“ в района на съществуващата материално-техническа база на „Трансстрой Варна“ АД в с. Езерово, община Белослав, област Варна“

Повече
«Трансстрой-Варна АД» успешно приключи изпълненито на строителните дейности на проект
19 Декември 2015 г.

«Трансстрой-Варна АД» успешно приключи изпълнениeто на строителните дейности на проекта: «Дълбоководно заустване на пречистени отпадъчни води от ПСОВ - Равда»" ​«

Повече
Екипите на Трансстрой-Варна АД работят активно
17 Април 2014 г.

Екипите на «Трансстрой-Варна АД» работят активно по изпълнение на строителните дейности на проекта: «Дълбоководно заустване на пречистени отпадъчни води от ПСОВ-Равда», който е част от инвестиционен проект «Събиране, пречистване и отвеждане на пречистените отпадъчни води от агломерация Несебър-Слънчев бряг-Равда и селищата Ахелой и Каблешково»

Повече
Трансстрой Варна АД реализира в срок...
29 Август 2011 г.

Трансстрой Варна АД реализира в срок проекта: "Аварийно укрепване на свлачище на км 73+200, (сп. Струя) в участъка "Търнак - Аспарухово"

Повече
ТРАНССТРОЙ – ВАРНА АД завърши в срок строително - монтажните работи
01 Юли 2010 г.

„ТРАНССТРОЙ – ВАРНА” АД завърши в срок строително - монтажните работи на обект: „Възстановяване стабилитета на кейовата стена на Южния кей в Пристанище Лом” с Възложител ДП ” Пристанищна инфраструктура”

Повече
ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД помага на благотворителна кампания
29 Януари 2009 г.

Трансстрой Варна АД финансово подкрепи благотворителната кампания „Да изградим новият храм на Варна” съвместно с Варненската и Великопреславска Митрополия и ансамбъл „Българе”.Новият храм "Св. прп. мчк. Прокопий Варненски"

Повече
ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД помага на кампания
29 Ноември 2008 г.

ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД помага на кампанията за закупуване на апарат за диагностика на ретинопатия при недоносени бебета..

Повече
Thyssen Krupp GmbH – Германия със съдействието на ТРАНССТРОЙ ВАРНА
10 Ноември 2008 г.

Thyssen Krupp GmbH – Германия със съдействието на ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД организира семинар на тама: „Приложение на шпунтови стени и анкери в пристанища, специализирано дълбоко строителство и при защита от наводнения” с гост – лектор дипл. инж. Герд Щюбер.

Повече
ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД получи диплом „Златен отвес”
27 Октомври 2008 г.

Трансстрой Варна АД получи диплома „Златен отвес” за най-добра реализация в категория „Обекти от инфраструктурата и озеленяването” за обект „Уводняване и електрификация на ж.п. линия землище с. Аспарухово”.

Повече
още