9000 Варна, ул. Хан Омуртаг 2
office@transstroy-varna.bg +359 52 680 111

Новини

Всички строителни дейности по проект „Модернизация на железопътен участък Пазарджик - Стамболийски, част от Трансевропейската железопътна мрежа" са завършени
30 Юни 2017 г.

Модернизацията на железопътната отсечка Пазарджик - Стамболийски е извършена по ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА "ТРАНСПОРТ" 2007-2013 през периода 2013г. - 2017г. с безвъзмездната финансова помощ от Кохезионния фонд на ЕС, национално съфинансиране и съфинансиране от ДП"НКЖИ".

Повече
«Трансстрой-Варна АД» успешно приключи изпълненито на строителните дейности на проект
19 Декември 2015 г.

«Трансстрой-Варна АД» успешно приключи изпълнениeто на строителните дейности на проекта: «Дълбоководно заустване на пречистени отпадъчни води от ПСОВ - Равда»" ​«

Повече
Екипите на Трансстрой-Варна АД работят активно
17 Април 2014 г.

Екипите на «Трансстрой-Варна АД» работят активно по изпълнение на строителните дейности на проекта: «Дълбоководно заустване на пречистени отпадъчни води от ПСОВ-Равда», който е част от инвестиционен проект «Събиране, пречистване и отвеждане на пречистените отпадъчни води от агломерация Несебър-Слънчев бряг-Равда и селищата Ахелой и Каблешково»

Повече
Трансстрой Варна АД реализира в срок...
29 Август 2011 г.

Трансстрой Варна АД реализира в срок проекта: "Аварийно укрепване на свлачище на км 73+200, (сп. Струя) в участъка "Търнак - Аспарухово"

Повече
ТРАНССТРОЙ – ВАРНА АД завърши в срок строително - монтажните работи
01 Юли 2010 г.

„ТРАНССТРОЙ – ВАРНА” АД завърши в срок строително - монтажните работи на обект: „Възстановяване стабилитета на кейовата стена на Южния кей в Пристанище Лом” с Възложител ДП ” Пристанищна инфраструктура”

Повече
ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД помага на благотворителна кампания
29 Януари 2009 г.

Трансстрой Варна АД финансово подкрепи благотворителната кампания „Да изградим новият храм на Варна” съвместно с Варненската и Великопреславска Митрополия и ансамбъл „Българе”.Новият храм "Св. прп. мчк. Прокопий Варненски"

Повече
ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД помага на кампания
29 Ноември 2008 г.

ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД помага на кампанията за закупуване на апарат за диагностика на ретинопатия при недоносени бебета..

Повече
Thyssen Krupp GmbH – Германия със съдействието на ТРАНССТРОЙ ВАРНА
10 Ноември 2008 г.

Thyssen Krupp GmbH – Германия със съдействието на ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД организира семинар на тама: „Приложение на шпунтови стени и анкери в пристанища, специализирано дълбоко строителство и при защита от наводнения” с гост – лектор дипл. инж. Герд Щюбер.

Повече
ТРАНССТРОЙ ВАРНА АД получи диплом „Златен отвес”
27 Октомври 2008 г.

Трансстрой Варна АД получи диплома „Златен отвес” за най-добра реализация в категория „Обекти от инфраструктурата и озеленяването” за обект „Уводняване и електрификация на ж.п. линия землище с. Аспарухово”.

Повече